اینترنتموبایل

آموزش مشاهده و خروج دستگاه های متصل به حساب اینستاگرام

نوشته شده در ۲ سال پیش | ۱ دیدگاه ارسال شده است

مشاهده و خروج دستگاه های متصل به حساب اینستاگرام

نحوه مشاهده و خروج دستگاه های متصل به حساب اینستاگرام

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام استفاده از گوشی دوست یا همکارتان وارد اکانت اینستاگرام خود شده و پس از گشت و گذار در این شبکه اجتماعی فراموش کنید که از حساب کاربرتان خارج شوید و یا ممکن است مشخصات حساب کاربرتان در اختیار دیگران قرار گرفته و آن ها وارد اکانت اینستا شما شده باشند. برای حل این مشکل در ادامه با ما و مطلب آموزش مشاهده و خروج دستگاه های متصل به حساب اینستاگرام همراه باشید.

شما می توانید آخرین نسخه برنامه اینستاگرام را برای اندروید از لینک Google Play و برای سیستم عامل ios از لینک App Store دانلود نمایید.

نکته: شما می توانید برای آگاهی از چگونگی غیر فعال کردن اعلان های اینستاگرام، مبحث آموزش غیرفعال کردن نوتیفیکیشن های اینستاگرام را مطالعه نمایید.

 

ابتدا اینستاگرام خود را از لینک های بالا آپدیت کنید سپس مراحل مسیر زیر را طی کنید:

۱. برنامه اینستاگرام را اجرا کنید.

۲. از بخش پروفایل ۳ خط بالای صفحه را زده و Settings را انتخاب کنید.

۳. سپس در تنظیمات اینستاگرام، بخش Security را انتخاب کنید.

مشاهده و خروج دستگاه های متصل به حساب اینستاگرام

۴. گزینه Login Activity را انتخاب کنید.

۵. در این بخش تمامی دستگاه های متصل به حساب اینستاگرام خود را مشاهده خواهید کرد.

۶. در صورت مشاهده دستگاه غیرمجاز کافیست روی آن زده و گزینه Log out را انتخاب کنید.

با اینکار حساب اینستاگرام شما از دستگاه انتخاب شده خارج خواهد شد.

مشاهده و خروج دستگاه های متصل به حساب اینستاگرام
نکته ۱ : در صورتی که پس از انجام مراحل بالا همچنان احساس کردید که شخص خاصی داخل حساب اینستاگرام شما میباشد کافیست رمز عبور خود را تغییر دهید تا تمامی دستگاه های متصل خارج شود.
نکته ۲ : لطفا ابتدا مدل دستگاه ها را دقیق بررسی کرده و سپس گزینه Log Out را انتخاب کنید . متاسفانه بسیاری از کاربران اتصال دستگاه خود را قطع میکنند. ( برای ورود مجدد باید نام کاربری و رمز عبور را به خاطر داشته باشید )

 

منبع

۰ دیدگاه را شما می توانید ببینید
  1. اشکان گفت:
    سلام ، اگر کسی وارد اکانت اینستا شخصی من بشه و در انتها گزینه log out را انتخاب کنه یعنی کاملا خارج بشه ، بازم سابقه مکانش و اتصالش در لاگین اکتیویتی هست؟