شبکه های اجتماعیواتساپ

آموزش مشاهده لیست افراد بلاک شده در واتساپ

نوشته شده در ۱۵ ساعت پیش | بدون دیدگاه ارسال شده است

مشاهده لیست افراد بلاک شده در واتساپ

آموزش مشاهده لیست افراد بلاک شده در واتساپ

امروزه با فراگیر شدن شبکه های اجتماعی به خصوص نرم افزار واتساپ، مزاحمت های ایجاد شده برای کاربران نیز در این پیام رسان ها  افزایش یافته است. در نرم افزار واتساپ این امکان برای کاربران وجود دارد که می توانند افرادی که برای آن ها ایجاد مزاحمت کرده اند را بلاک کنند تا از مزاحمت های بیشتر جلوگیری کنند. کاربرانی که در برنامه واتساپ بلاکشان می کنیم به لیست Blocked Users اضافه می شوند و شما می توانید هر زمان که مایل بودید این افراد را از این لیست خارج کنید. ما در این مطلب قصد داریم تا نحوه مشاهده لیست افراد بلاک شده در واتساپ را به شما آموزش دهیم.

نکته: شما می توانید آخرین نسخه برنامه واتساپ را برای اندروید از لینک Google play و برای سیستم عامل ios از لینک App store دانلود نمایید.

نکته: همچنین می توانید برای آشنایی با چگونگی حذف حساب کاربری واتساپ، مبحث آموزش حذف حساب کاربری واتساپ را مطالعه نمایید.

 

نحوه دسترسی به لیست بلاک نرم افزار واتساپ

اگر شما هم از آن دسته کاربرانی هستید که به دنبال یادگیری دحوه دسترسی و مشاهده لیست افرادی که در نرم افزار واتساپ بلاک کرده اید می باشید، در ادامه با همراه باشید و به ترتیب طبق مراحل زیر پیش بروید:

۱. در اولین و ابتدایی ترین مرحله باید نرم افزار خود را از طریق مارکت های موجود به روز رسانی نمایید.

۲. پس از دانلود و نصب نسخه ی جدید، آن را از منوی برنامه های خود انتخاب و اجرا کنید.

۳. در این مرحله باید بر روی آیکون به شکل سه نقطه عمودی که در گوشه سمت راست صفحه قرار دارد، کلیک کنید.

مشاهده لیست افراد بلاک شده در واتساپ

۴. در پنجره کوچک جدیدی که برای شما در بالای صفحه نمایش داده می شود، گزینه Settings یا تنظیمات را انتخاب کنید.

مشاهده لیست افراد بلاک شده در واتساپ

۵. در منوی ظاهر شده، به دنبال گزینه Account یا حساب کاربری بگردید و آن را انتخاب کنید.

مشاهده لیست افراد بلاک شده در واتساپ

۶. سپس در این منو، گزینه Privacy را انتخاب نمایید.

مرحله 6

۷. در منوی تنظیمات بخش امنیت واتساپ، بر روی گزینه Blocked contacts که در انتهای این منو قرار دارد، کلیک کنید.

مرحله 7

۸. در این بخش پروفایل تمامی افرادی که شما آنها را بلاک کرده اید را مشاهده خواهید کرد.

۹. با کلیک بر روی پروفایل هریک از آن ها و انتخاب گزینه Unblocked ، می توانید آن ها را از بلاک در بیاورید.