اینترنتتلگرامشبکه های اجتماعی

آموزش حذف خودکار پیام‌های جدید کانال و گروه تلگرام

نوشته شده در ۵ روز پیش | بدون دیدگاه ارسال شده است

حذف خودکار پیام‌های جدید کانال و گروه تلگرام

چگونه می توانم با استفاده از قابلیت حذف خودکار (Auto-Delete) پیام های جدید کانال و گروه های تلگرام خود را حذف کنم؟

قابلیت Auto-Delete یا حذف خودکار یکی از قابلیت ها و امکانات جدید نرم افزار محبوب تلگرام است که اگر از کاربران این نرم افزار باشید با استفاده از این قابلیت منحصر به فرد که تاکنون در هیچ یک از شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها ارائه نشده است، می توانید پیام های جدیدی که در کانال تلگرامتان توسط خود شما و یا ادمین های دیگر ارسال می شود را به صورت خودکار حذف کنید.  به همین دلیل ما در این مطلب قصد داریم تا نحوه و چگونگی حذف خودکار پیام‌های جدید کانال و گروه تلگرام را به شما آموزش دهیم. با ما در ادامه ی این مطلب همراه باشید.

نکته: آخرین نسخه برنامه تلگرام را برای اندروید از لینک Google paly و برای سیستم عامل ios از لینک App store دانلود نمایید.

نکته: همچنین برای یادگیری چگونگی تغییر کانال خصوصی به عمومی و بالعکس در تلگرام، مبحث آموزش تغییر کانال خصوصی به عمومی و بالعکس در تلگرام را مطالعه نمایید.

 

قابلیت حذف خودکار یا Auto-Delete

همان طور که همه ی شما می دانید، نرم افزار تلگرام از آن دسته پیام رسان هایی است که همواره به دنبال پیشرفت بیشتر خود بوده و در هر نسخه جدید خود در تلاش است تا با ارائه بهترین امکانات و قابلیت ها، مخاطبان بیشتری را در سراسر دنیا جذب کند.

یکی از آن دسته قابلیت هایی که به تازگی به این نرم افزار افزوده شده است قابلیت حذف خودکار یا Auto-Delete می باشد که به وسیله آن می توانید پیام های جدیدی که در کانال ها ارسال می شود را پس از گذشت بازه زمانی مشخص شده، حذف کنید.

 

تفاوت Auto-Delete و Secret Chat در نرم افزار تلگرام

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که تفاوت بین قابلیت حذف خودکار پیام (Auto-Delete) و قابلیت چت مخفی (Secret Chat) در نرم افزار تلگرام چیست؟ در جواب این سوال باید به شما بگوییم که پیام هایی که به صورت چت مخفی برای کاربران دیگر  در تلگرام ارسال می کنید پس از گذشت بازه زمانی مشخص شده توسط شما بعد از خواندن پیام توسط کاربر، پاک می شود اما قابلیت حذف خودکار بدین گونه عمل نمی کند و پیام های شما در کانال و گروه های تلگرامی پس از گذشت مدت زمانی که تعیین کردید، چه کاربران آن را خوانده باشند چه نخوانده باشند، حذف خواهند شد.

 

چگونگی حذف خودکار پیام‌های جدید کانال و گروه تلگرام

برای اینکه بتوانید در تنظیمات موجود در گروه ها و کانال های نرم افزار تلگرام که سازنده آن ها هستید تغییراتی را ایجاد کنید تا به وسیله آن تغییرات پیام های جدید ارسال شده به صورت خودکار حذف شوند ، پروسه سختی پیش رو ندارید و این کار به سادگی صورت می گیرد. جهت یادگیری نحوه انجام این کار کافیست به ترتیب و طبق مراحل زیر پیش بروید:

۱. در اولین و ابتدایی ترین مرحله باید نرم افزار تلگرام خود را از طریق مارکت های موجود به روز رسانی نمایید.

۲. پس از دانلود و نصب نسخه ی جدید، نرم افزار تلگرام را از منوی برنامه های خود انتخاب و اجرا کنید.

۳. سپس در منوی اولیه نرم افزار تلگرام، از بین تمام کانال ها و چت های تلگرامتان، کانال یا گروه مورد نظر خود را جستجو کنید.

۴.  در این بخش باید بر روی نام کانال یا گروه ضربه زده تا اطلاعات آن برایتان نمایش داده شود.

حذف خودکار پیام‌های جدید کانال و گروه تلگرام

۵. در منوی جدیدی که برای شما نمایان می شود، آیکون به شکل سه نقطه عمودی که در گوشه سمت راست و بالای صفحه قرار دارد را انتخاب کنید.

حذف خودکار پیام‌های جدید کانال و گروه تلگرام

۶. در ابن مرحله باید در منوی جدید نمایش داده شده، بر روی گزینه Auto-Delete کلیک کنید.

مرحله 6

۷. سپس در مرحله ی هفتم، در پنجره جدید ظاهر شده، باید بازه زمانی مورد نظر خود را که از یک روز تا یک ماه می باشد، انتخاب کنید.

۸. همچینین با استفاده از گزینه Custom  می توانید بازه زمانی مورد نظر خود را به صورت دستی وارد نمایید.

مرحله 8

بدین ترتیب، همان طور که مشاهده نمودید، در آموزش بالا به شما آموختیم که چگونه به راحتی و تنها با استفاده از ایجاد یکسری تغییرات در منوی تنظیمات گروه یا کانال های خود، می توانید پیام های جدیدی که ارسال می شوند را به صورت خودکار حذف کنید.