تلگرامشبکه های اجتماعی

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام – تازه کار

نوشته شده در ۱ سال پیش | بدون دیدگاه ارسال شده است

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام – بخش اول

امروزه شبکه های اجتماعی به عنوان عضو جدا نشدنی زندگی ما شده اند. یکی از شبکه های اجتماعی محبوب نزد کاربران پیام رسان تلگرام می باشد که توانسته مخاطبان بسیاری را به خود جذب کند. تلگرام در هر به روز رسانی امکانات جدید را به خود اضافه می کند که باعث جلب رضایت کاربران شده است. ما در این مطلب قصد داریم تا تنظیمات بخش امنیت تلگرام را به شما آموزش دهیم.

آخرین نسخه برنامه تلگرام را برای اندروید از لینک Google paly و برای سیستم عامل ios از لینک App store دانلود نمایید.

نکته: همچنین می توانید برای آشنایی با چگونگی بالا بردن امنیت تلگرام برای جلوگیری از هک و جاسوسی از اطلاعات شخصی خود مبحث آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام – بخش دوم را مطالعه نمایید.

 

معرفی تنظیمات بخش امنیت تلگرام

تلگرام یکی از پیام رسان هایی است که امکانات امنیتی خوبی را برای کاربران فراهم نموده تا کاربران بتوانند از حریم خصوصی خود محافظت نمایند.

۱. برای ورود به بخش تنظیمات امنیت تلگرام، ابتدا تلگرام را اجرا کنید و سپس بر روی آیکون موجود در گوشه سمت چپ بالای صفحه کلیک نمایید.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

۲. در منوی جدید، گزینه Settings را انتخاب کنید.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

۳. سپس با انتخاب گزینه Privacy and Security، وارد منوی آن شوید.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

پس از ورود به منوی جدید، گزینه هایی پیش روی شما قرار می گیرد که در ادامه نحوه استفاده از  آن ها را به شما خواهیم گفت.

 

تنظیمات حریم خصوصی:

Blocked Users: با استفاده از قابلیت مسدود سازی و بلاک کردن تلگرام می توانید افرادی که برای شما ایجاد مزاحمت کردند را بلاک نمایید. در این بخش تنظیمات تلگرام می توانید افرادی که آن را بلاک نموده اید را مشاهده کنید.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

همچنین برای اضافه نمودن کاربران دیگر به این لیست، می توانید با انتخاب گزینه block user + در بالای صفحه وارد مخاطبین خود خواهید شد و افرادی که میخواهد مانع دیدن آنها در تلگرام شوید را انتخاب کنید.

Phone Number: در اين بخش شما مي توانيد مشخص نماييد که شماره تلفن همراه شما براي چه کساني ظاهر شود. با ورود به اين قسمت سه گزينه براي شما نمايان مي شود:

Everybody:با انتخاب اين گزينه تمام کاربران تلگرام مي توانند شماره تلفن همراه شما را مشاهده نمايند.

My Contacts: با انتخاب اين گزينه تنها مخاطبين شما امکان مشاهده شماره تلفن همراه شما را دارند.

Nobody: با انتخاب اين گزينه شماره شما براي هيچکس نمايان نمي شود.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

 Last Seen : در تلگرام وضعيت آنلاين بودن يا نبودن کاربران ديگر به طور پيش فرض براي افراد ديگر نمايان مي شود.اما اين امکان نيز براي کاربران وجود دارد که در صورت تمايل وضعيت آنلاين خود را از ديد ديگران مخفي نمايند.

با انتخاب گزينه Last Seen وارد منوي آن خواهيد شد که سه گزينه براي شما نمايان مي شود:

Everybody: درواقع همان گزينه پيش فرض مي باشد که تمام کاربران تلگرام مي توانند وضعيت فعاليت شما را مشاهده نمايند.

My Contacts: با انتخاب اين گزينه مي توانيد مشاهده وضعيت فعاليت خود را محدود به مخاطبين خود کنيد.

Nobody: با انتخاب اين گزينه وضعيت آنلاين بودن يا نبودن شما براي هيچکس نمايان نمي شود.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

نکته: به اين نکته توجه داشته باشيد که در صورت محدود نمودن مشاهده وضعیت خود توسط فرد یا افرادی شوید، متقابلا خودتان نیز نمیتوانید وضعیت آنها را مشاهده کنید.

Profile Photos: شما با ورود به اين بخش مي توانيد انتخاب نماييد تا تصوير پروفايل شما براي چه افرادي نمايش داده شود.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

Calls: در اين بخش اين امکان براي کاربران وجود دارد تا مشخص نمايند از چه کساني تماس هاي تلگرامي دريافت نمايند.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام

 Groups: در تلگرام به صورت پيش فرض اين امکان وجود دارد که با داشتن شماره تلفن افراد مي توانند به راحتي آن ها را در هر گروهي اضافه کنند. این کار ممکن است  موجب ایجاد مزاحمت برای آنان شود. در این بخش کاربران مي توانند با انتخاب يکي از گزینه هاي موجود  این وضعیت را محدود کرده و به افراد خاصي اجازه اضافه کردن به گروه ها را بدهند.

آموزش تنظیمات بخش امنیت تلگرام