اینترنتتلگرامشبکه های اجتماعی

آموزش برداشتن نام در فوروارد پیام تلگرام

نوشته شده در ۲ روز پیش | بدون دیدگاه ارسال شده است

برداشتن نام در فوروارد پیام تلگرام

چگونه می توانم نام خودم را در هنگام فوروارد شرن پیام هایم در تلگرام حذف کنم؟

توسعه دهندگان نرم افزار تلگرام همواره به دنبال افزودن قابلیت های جدید جهت بالا بردن میزان امنیت به این برنامه بوده اند. در همین راستا یکی از قابلیت هایی که به تازگی به این برنامه افزوده شده است، امکان برداشتن نام کاربری در فوروارد پیام تلگرام می باشد که با انجام آن، در صورت فوروارد شدن پیام هایتان به افراد دیگر، نام و نام کاربری شما قابل مشاهده نحواهد بود. به همین دلیل ما در این مطلب قصد داریم تا نحوه برداشتن نام در فوروارد پیام تلگرام را به شما آموزش دهیم.

نکته: آخرین نسخه برنامه تلگرام را برای اندروید از لینک Google paly و برای سیستم عامل ios از لینک App store دانلود نمایید.

نکته: همچنین برای یادگیری چگونگی حذف فوروارد پیام در گروه ها و کانال های تلگرام ، مبحث آموزش حذف فوروارد پیام تلگرام را مطالعه نمایید.

 

چگونگی برداشتن نام در فوروارد پیام تلگرام

اگر شما هم به دنبال راهی جهت بالا بردن میزان امنیت خود در نرم افزار تلگرام و جلوگیری از نمایش نام خود در پیام های فوروارد شده از شما می باشید، کافیست به ترتیب و طبق مراحل زیر پیش بروید:

۱. ابتدا و در اولین مرحله باید نرم افزار تلگرام خود را به روز رسانی کنید و نسخه ی آخر آن را از طریق مارکت های موجود در بازار دانلود و نصب نمایید.

۲. در این مرحله باید نرم افزار تلگرام خود را اجرا کنید.

۳. سپس بر روی آیکون به شکل سه خط موازی که در گوشه سمت چپ بالای صفحه قرار دارد، کلیک کنید.

برداشتن نام در فوروارد پیام تلگرام

۴. از منوی جدید نمایان شده گزینه Settings را انتخاب نمایید.

برداشتن نام در فوروارد پیام تلگرام

۵. در مرحله ی جدید، باید گزینه Privacy And Secutiy را انتخاب نمایید.

مرحله 5

۶. در منوی جدیدی که برای شما نمایش داده می شود، گزینه Forwarded Messages را کلیک کنید.

مرحله 6

۷. در نهایت در این بخش بر روی گزینه Nobody کلیک کنید تا کسی قادر به مشاهده نام شما در پیام های فورواد شده نباشد.

مرحله 7

بدین ترتیب، همان طور که مشاهده نمودید در آموزش بالا به شما آموختیم که چگونه می توانید به راحتی و تنها با چند مرحله ی ساده می توانید نام یا نام کاربری خود را در پیام هایی که از شما برای دیگران فوروارد می شود را حذف کنید.